نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز سوم آبان ماه در نشست با اصحاب رسانه استان کرمان از وقایع اخیر در کشور سخن به میان آورد و در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهاد تبیین گفت: ایشان از همه قشرها و مسئولان کشوری و لشکری خواستند در این خصوص به عنوان یک عمل واجب کار کنند و حال با توجه به اقدامات رسانههای معاند در حوادث اخیر، به اهمیت موضوع پی بردهایم.
او از رسانه ها درخواست کرد که فعالین این حوزه روی موضوع جهاد تبیینی کار کرده و مشکلات را شناسایی و از کارشناسان خبره برای ارائه راهکارهایی برای رفع این مسائل نظرخواهی کنند.
محمد مهدی زاهدی ، در ادامه در خصوص شایعاتی در زمینه اخذ تسهیلات ۱.۵ میلیارد تومانی وی از صنایع ملی مس میگوید: افرادی که این موضوع را مطرح میکنند باید مدارکی هم در این زمینه ارائه کنند. صداقت یکی از ویژگیهای اصحاب رسانه است و بنده با قاطعیت اعلام میکنم یک ریال وام نگرفته و نخواهم گرفت و شکایت در خصوص این اتهام را حق قانونی خود میدانم.
زاهدی می گوید: تاکنون از هیچ خبرنگاری بابت سوال پرسیده شده شکایت نکردهام اما موضوع تهمت فرق دارد.
او بر لزوم دفاع از تحقیقات و احترام به اصل تحقیقات تاکید و تصریح کرد: برخی از تحقیقات حتی ممکن است ظاهرش غیر شرعی باشد اما در روشن شدن فلسفه علت منع اسلام از این موضوع کمک میکند.
اختلاف سلیقه نمایندگان استان دلیل بر عدم پیگیری مشکلات استان نیست
زاهدی در ادامه گفت و گوی خود با رسانههای استان کرمان درباره سوال مطرح شده پیرامون برخی اختلافات بین نمایندگان استان در خانه ملت اظهار کرد: علیرغم اختلاف سلیقههایی که در بین نمایندگان استان وجود دارد اما همه ما در جهت رفع مشکلات استان اتفاق نظر داریم و بحث آب، قانون معادن، اتباع بیگانه و … را به صورت جدی در سطح کلان کشوری دنبال میکنیم.
موضوع دیگر مطرح شده در این نشست خبری بحث مهاجرت بود که به گفته این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، مشکل مهاجرت فقط در رشته پرستاری نیست بلکه اعضای هیئت علمی وابسته به وزارت علوم و بهداشت نیز مهاجرت میکنند و این به دلیل آن است که کشورهای اطراف حقوقهای بالایی به متخصصان ایرانی میدهند که حقوق آنها در ایران یک دهم حقوق و مزایای آنها در کشورهای دیگر است ضمن آنکه از نظر مالی نیز به نفع آنهاست که از ایران مهاجرت کنند و باید در کشور از نظر معیشتی و رفاهی جاذبههایی برای متخصصان ایجاد کرد تا از این مهم جلوگیری شود ضمن آنکه اقداماتی در خصوص افزایش ظرفیت پزشکی دانشگاهها صورت گرفته که ثمرات آن را در سالهای آینده خواهید دید.
سرنوشت مجتمع پتروشیمی کرمان چه شد؟
به اعتقاد زاهدی، پروژههای نیمهتمام زیادی در کشور وجود دارد و رئیس جمهورهای مختلف نیز قولهایی بابت حل این مشکل دادند که متاسفانه عملیاتی نشده است. کلنگهای زیادی به زمین زده شد اما به سرانجام نرسید.
«در خصوص پتروشیمی کرمان، فقط مشکل تامین آب دارد که در همین راستا نیز بحث انتقال آب به کرمان در حال انجام است اما تولید متانول مقرون به صرفه نیست و ما به دنبال راهاندازی مجتمع پتروشیمی هستیم و اگر این مهم محقق شود اتفاقات بزرگی در استان رخ میدهد. متقاضیان زیادی برای اجرای این پروژه وجود دارد و اگر بانک پاسارگاد (سرمایه گذار فعلی پروژه مجتمع پتروشیمی کرمان) خلع ید شود، سرمایهگذاران زیادی برای اجرای این پروژه وجود دارند.» این مطلب بخش دیگری از سخنان نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران کرمانی بود.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان این مطلب که از بانوان و زنان ایرانی حمایت میکنیم، اظهار کرد: با برنامهریزیهای صورت گرفته اکنون بیش از ۵۰ درصد ظرفیت دانشگاهها را بانوان تشکیل میدهند.
زاهدی با اشاره به عدم سیاستگذاری درست در کشور به صورت عام در حوزه عدالت اجتماعی و به صورت خاص در استان کرمان عنوان کرد: استان کرمان بیشک بالاترین و مهمترین معادن مس و سنگ آهن را در کشور دارد. استان اصفهان روی فولاد که مواد اولیه خود را از این خطه تامین میکند، سرمایه گذاری کرد اما سوال اینجاست که در استان کرمان آن زمان چه اتفاقی افتاد؟ خوشبختانه در دهه گذشته اقدامات خوبی روی موضوع فولاد استان انجام شد که اکنون ثمرات آن را مشاهده میکنیم.
او می افزاید: افزایش افزوده مس در دنیا حداقل شش برابر فولاد است و معادن مس کشور میتوانند حداقل ۱۰۰ سال پروژههای صنایع مس کشور در ابعاد داخلی و صادراتی را تامین کنند درحالی که معادن سنگ آهن ممکن است ۳۰ سال آینده به اتمام برسد لذا باید روی مس بیشتر سرمایهگذاری شود و صنایع جنبی و پایین دستی مس را توسعه داد.