حسین سلامی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت در جلسه ای که با جانشین انتظامی و رئیس پلیس پیشگیری و روسای کلانتری های جیرفت به سیستم ارتباط الکترونیک با دادسرای عمومی و انقلاب مجهز می شوند برگزار شدگفت: در راستای اجرای برنامه های سند تحول قضایی در خصوص استفاده هر چه بیشتر از سیستم های الکترونیکی در امور قضایی و با همکاری نیروی انتظامی همه کلانتری های شهرستان بزودی مجهز به سیستم برقراری ارتباط الکترونیک با دادسرای عمومی و انقلاب می شوند.
حسین سلامی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب جیرفت با اعلام این مطلب افزود: در همین راستا فرماندهی انتظامی شهرستان نسبت به تجهیز کلانتری ها به سیستم های رایانه ای و ایجاد بستر مناسب و آموزش به نیروهای کلانتریها، زیر ساخت های لازم را برای برقراری ارتباط الکترونیکی و مکانیزه بین دادسراها و کلانتری های شهرستان فراهم نماید.
سلامی افزود: تا برقراری کامل این ارتباط از امروز با تعداد ۵ کلانتری مرکز شهر به صورت ازمایشی، ارتباط الکترونیکی برقرار می شود و طی روز های آینده تمامی کلانتری ها دارای این ارتباط خواهند شد.
دادستان جیرفت تصریح کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته بعد ازکلانتریها، دیگر پلیس های تخصصی نیز مشمول اجرای این طرح می گردند.
حسین سلامی دادستان جیرفت صرفه جویی در وقت و نیروی انسانی را از مهمترین مزایای اجرای این طرح برشمرد و افزود: با توجه به کمبود نیروی انسانی، و حضور فیزیکی ارباب رجوع ها ، مخصوصا در کلانتری ها از این به بعد به جای حضورمستقیم اصحاب دعوا و مأموران در دادسراها این مراحل از طریق سیستم انجام خواهد گرفت و دادیاران می توانند با تمرکز و توان بیشتر در خدمت مردم باشند.
وی اضافه کرد: از دیگر مزایای مهم این طرح سرعت در اجرای دستورات قضایی توسط ضابطین بوده که این امر می تواند رضایت ارباب رجوعاع و شهروندان را در پی داشته باشد.
سلامی اظهار داشت: مقام قضایی بعد از صدور دستور بلافاصله از طریق رایانه آن را به مرجع انتظامی ارسال و مرجع انتظامی بعد از انجام فرایند اداری،باید نتیجه را در کوتاه ترین زمان ممکن به داسرا عودت می دهد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت ، افزایش امنیت دستورات قضایی و جلوگیری از جعل و سوء استفاده و یا مفقود شدن دستورات و مکاتبات را از دیگر مزایای برقراری ارتباط سیستمی بین مراجع انتظامی و دادسراها برشمرد.