به گزارش ترنم ما ، علی بیگزاده چهارشنبه ۱۲ مرداد در برنامه زنده تلویزیونی صبح بخیر کرمان با موضوع دهه امر به معروف و نهی از منکر به مبانی قانونی این فریضتین پرداخت و عنوان کرد: اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی اشاره دارد که دعوت به خیر وظیفهای همگانی است و در سه سطح مردم به مردم، دولت به مردم و مردم به دولت مسئولیت وجود دارد.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی نیز در حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر قانونی در ۲۴ بند مصوب کرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان اظهار داشت: شرایط، حدود و کیفیت امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را قانون تعیین میکند و سلیقهای نیست.
بیگزاده اضافه کرد: فرد نمیتواند به اسم امر به معروف و نهی از منکر به دیگری افترا و تهمت بزند و یا ضرب و جرح یا جرمی را مرتکب شود، شأن انسان در دین مبین اسلام مورد تاکید قرار دارد و فرد خاطی مورد مجازات قرار میگیرد.
وی تصریح کرد: توجه داشته باشیم، اگر فردی مانع از بحث امر به معروف و نهی از منکر و جلوگیری از اجرای فریضتین شود، نیز جرم محسوب میشود و قانون مجازاتی هم برای آن در نظر میگیرد که قابل تخفیف و یا تعلیق نیست.
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر استانداری کرمان گفت: مراتب امر به معروف و نهی از منکر قلبی، زبانی، نوشتاری و عملی است و بعد عملی آن به عهده دولت خواهد بود و دستگاههای اجرایی شورایی در این خصوص دارند.
بیگزاده به کلام معصوم (ع) در خصوص امر به معروف و نهی از منکر اشاره داشت و عنوان کرد: در کلام معصوم (ع) اشاره شده که «فردی که عیب مرا بگوید، همانند آن است که هدیهای به من داده است» و این کلام بدان معنی است که اول باید عیب را پوشید و در مراحل بعد آن را در فضای مناسب، با احترام و حفظ شان و حرمت فرد مطرح کرد.
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر استانداری کرمان گفت: باید جوانب مثبت فرد را دید و بازگو کرد و در کنار آن عیب را هم گفت.