بدون شک دلیل اصلی روی آوردن به این شغل کاذب،نداشتن شغل برای سوخت بران است و با توجه به مبلغ تقریبا هنگفتی که در برابر هر لیتر سوخت در مرز پرداخت می شود ،انگیزه ها برای قاچاق سوخت بسیار شده و حتی افرادی هم که شغلی دیگر داشتند به این کار تغییر شغل داده اند.
بماند که پدیده قاچاق سوخت ضررهای فراوانی را برای دولت ها بوجود می آورد و از سوی دیگر جان مردم را هم در جاده ها به خطر انداخته است.
بارها و بارها شنیده ایم که تصادف،واژگونی،پرت شدن از دره که دلیل اصلی اش همین نیسان های آبی سوخت بر است موجب مرگ بسیاری از مردم بی گناه در جاده ها شده اند.
دوستی میگفت:سوخت برها بی قانون و از جان گذشته اند و نباید با آنها روبرو شد اما متاسفانه این روزها شاهدیم اکثر محورهای مواصلاتی استان بویژه جنوب کرمان در قرق بی چون و چرای سوخت بران است و با توجه به اینکه اغلب مسیرها را خلاف جهت و در شب ها چراغ خاموش می روند جان عموم مردم را در جاده ها به خطر انداخته اند.
سوخت بران با اختیار خود جاده ها را مسدود،خلاف جهت حرکت و هر کار که دلشان بخواهد انجام می دهند و نه جان خودشان و نه جان دیگران برایشان مهم نیست.
یکی دیگر از معضلاتی که سوخت بران بوجود آورده اند مشکلات زیست محیطی است در هر نقطه ای که از جاده ها نگاه میکنی و در موارد زیاد شاهد تخلیه سوخت در کنار جاده ها هستیم و هر کجا که احساس خطری کنند به اصطلاحی مشک خود را خالی می کنند.
اکنون مال و جان مردم در امنیت نیست و متولیان امر باید در این رابطه فکری کنند تا بیش از این شاهد خسارت بیشتر به جان و مال مردم در جاده ها نباشیم.
محورهای مواصلاتی استان کرمان در قرق سوخت بران
چند سالی است که پدیده قاچاق سوخت به یک شغل نان و آبدار تبدیل شده است و این معضل مشکلات عدیده ای را برای مردم در جاده ها بوجود آورده است.
لینک کوتاه : https://taranomma.ir/?p=9997
- نویسنده : بهروز محمدی
- ارسال توسط : پایگاه خبری ترنم ما
- 596 بازدید
- بدون دیدگاه