افشین صالحی نژاد ، در دیدار رئیس و کارکنان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان جیرفت ضمن اشاره به قدمت جیرفت و نظریه آغاز تمدن جهان از جیرفت،و تمدن هفت هزار ساله این شهر باستانی گفت :همه ما خصوصا مسئولین فرهنگی برای شناسانده شدن تمدن جیرفت به جهان باید پای کار بیایند ؛ چراکه این موضوع باعث رشد و توسعه زیرساخت های فرهنگی..گردشگری و رشد فرهنگی و اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و ایجاد امنیت پایدار،می شود .
دادستان جیرفت با اشاره به اهمیت آثار تاریخی و میراث فرهنگی به عنوان یکی از زیرساخت های توسعه پایدار جوامع و کمک به رونق صنعت گردشگری خواستار توجه و حمایت همه دستگاههای اجرایی از این امر مهم شد و با اعلام حمایت دستگاه قضا در حفاظت از میراث فرهنگی، به سودجویان و متعرضان به آثار تاریخی هشدار داد.
وی افزود: در راستای ثبت،حفاظت و صیانت از آثار تاریخی و محوطه های باستانی شهرستان جیرفت ،مطابق با دستورالعمل اقدامات راهبردی ریاست محترم قوه قضاییه که به صراحت این موضوع را جزو حقوق عامه اعلام کرده دستگاه قضایی شهرستان در کنار شما است .
صالحی نژاد گفت:آثار ملموس (مثل بناهای باستانی و تاریخی) و غیر ملموس (مثل آئین ها و مراسم ها) در واقع سرمایه های ارزشمند یک ملت و کشور محسوب می شوند که در هر دوره ای متناسب با شرایط جامعه منبع درآمد و اشتغال مردم نیز بوده است.
دادستان جیرفت با بیان لزوم همکاری تمامی اقشار در حفظ میراث فرهنگی گفت : میراث فرهنگی منبع آگاهی انسان از شیوه زندگی و کار گذشتگان و نیاکان خود است و از همین رو بی توجهی و نابودی این آثار به معنای از بین بردن ابزار و وسیله آگاهی از زندگی گذشتگان است. از مسئولین،هنرمندان،رسانه ها و خیرین فرهنگی درخواست دارم که برای ثبت ،اشاعه وحفظ و مرمت بناهای باستانی پای کار بیایند.