رسانه ها در جمهوری اسلامی در راستای آگاهی بخشی، تنویر افکار عمومی و تلاش در راستای ایجاد شفافیت کار مسوولان با سه اصل سرعت، صحت و دقت انجام وظیفه می نمایند. از طرف دیگر رسانه باید بعنوان صدای مردم ضمن تعامل با متولیان امر نسبت به انتقاد صریح و شفاف و بدون در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی انجام وظیفه نماید. بسیارند مسوولانی که تعامل با رسانه را راهکاری برای رفع مشکلات می دانند و از این مهم در جهت تحقق اهداف و مطالبات مردمی بهره برده اند.
اما متاسفانه هستند متولیان امری که با رسانه ها قهر هستند و در ظاهر خود را اهل گفت و گو می دانند ولی رفتار انها عکس ان را نشان می دهد. در بیش از ۱۵ سال فعالیت رسانه ای در استان های مختلف کشور درک این مطلب که کدام مسوول رسانه ای هست یا نیست برایمان اسان شده است.
با نگاهی اجمالی به وضعیت ارتباط نمایندگان فعلی جنوب کرمان در مجلس شورای اسلامی و رفتارهای انان در سفر مسوولان عالی رتبه کشور به منطقه به صراحت می توان گفت که نمایندگان جنوب(اعظمی و شکراللهی) تعامل مطلوبی با رسانه ها ندارند.
وقتی رییس مجلس و معاون وزیر میراث فرهنگی در ایام نوروز و در گذشته مسوولانی در سطح وزیر با دعوت نمایندگان به منطقه سفر داشته و به خود اجازه دعوت از اهالی رسانه را ندادند بخوبی می توان گفت که انها درک لازم از هویت و جایگاه رسانه را نداشته اند.
بعنوان عضوی کوچک از جامعه رسانه ای جنوب کرمان به نمایندگان جنوب کرمان و سایر مسوولان اعلام می کنیم که دهن کجی به رسانه ها عواقب مطلوبی ندارد. امید که این عزیزان رسانه ها را نامحرم نپندارند و از ظرفیت انها در راستای رفع مشکلات منطقه استفاده نمایند.