شورای شهر جیرفت ، در سالهای اخیر درگیر حواشی متعددی بود ، باتوجه به کثرت نفرات از طیف ها و قشرهای متفاوت پیدایش این اختلاف چندان دور از انتظار نبود و هرکدام از منتخبین مردم سعی بر همراهی و یا تحمیل نظر خود بر دیگری داشتند .
چنین اتفاقاتی در سایر شهرها و حتی نقاط دیگر جهان مسبوق به سابقه است و برخلاف آنچه که تصور می شود نمی توان اعضای شورای شهر را برای این اختلاف نظر شماتت کرد زیرا این حق طبیعی منتخبین مردم در شورای شهر است که در جهت پیشبرد اهداف و وعده های داده شده و حفظ پایگاه اجتماعی و آرای خود، سعی بر انتخاب شهرداری همسو و هم راستا نمایند.
در این بین هیچ یک از اعضا خود را مقصر نمیداند و انگشت اتهام را به سمت دیگری نشانه می رود و در نبود شفافیت در انتخاب شهردار مردم هم عاجز از کشف حقیقت می باشند.
یادآوری حافظه تاریخی و نگاهی به کش وقوس های انتخاب شهردار در شورای فعلی و شورای گذشته نشان می دهد تقریبا هیچ گاه تمامی اعضای شورای شهر نتوانستند بصورت کامل بر سر صندلی شهرداری به توافق برسند و یا تحمل پذیرش آرای حداکثری وجود نداشته است.
بنظر نگارنده اکنون می توان با قاطعیت گفت در انتخاباتی مانند شورای شهر که امکان شناخت تمامی افراد دشوار است به جهت پاسخگویی بهتر، از بین رفتن حواشی ،جلوگیری از رای قومی و قبیله ای انتخاب افرادی که بصورت فهرست،لیست و ائتلاف در انتخابات کاندیدا میشوند بهترین روش انتخاب است بگونه ای که رهبر انقلاب هنگام رأی دادن در چهارمین دوره انتخابات شوراها فرمودند: « من به ۳۱ نفر برای شورای شهر رأی دادم.
البتّه بعضی از این حضرات را از نزدیک می شناختم، بعضی را هم نمی شناختم، لکن اعتماد کردم به همین فهرست هایی که پیشنهاد می کنند و می دهند.» ایشان راه درست برای استفاده بجا از تمام حق رأی را، «اعتماد به فهرست» اعلام کردند.
در انتخابات دور قبل شورای شهرجیرفت، تعداد لیست و ائتلاف ها بسیار ناچیز و حداقلی بود که در راهیابی به شورای شهر ناکام ماندند،لذا می طلبد از اکنون نخبگان، گروهها و قشرهای مختلف با یکدیگر به بحث و تبادل بنشینند و با نزدیک کردن اهداف به یکدیگر و تهیه نقشه راه برای توسعه شهرستان، بصورت لیست در انتخابات بعدی شرکت نمایند و چه بسا هرائتلاف، قبل از آغاز رای گیری با معرفی شهردارآینده بتواند مردم را در جهت انتخابی بهتر یاری نماید .