به گزارش ترنم ما ، یزدان افشاری پور در جلسه شورای کشاورزی شهرستان عنبرآباد با بیان لزوم کشت محصولات استراتژیک و لزوم رعایت الگوی مصرف توسط کشاورزان گفت : باتوجه به خشکسالی های اخیر و کمبود منابع آبی تغییر الگوی کشت در منطقه لازم است و کشاورزان پیشرو باید در این مورد پیش قدم شوند .
فرماندار عنبرآباد با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی در عنبرآباد و تولید سالیانه ۷۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی گفت : اصلی ترین مشکل کشاورزان کمبود اعتبارات و سرمایه در گردش است
وی با اشاره به آغاز فصل کشت گلخانه ها گفت : با توجه به سطح زیر کشت گلخانه ها در عنبرآباد ، کشاورزان با رعایت اصول نوین کشاورزی و استفاده از سموم و بذرهای مورد تایید و همکاری با کارشناسان مربوطه نسبت به کشت اقدام کنند تا برای بحث صادرات به مشکل بر نخوردند .
وی افزود : ۱۴۶ هکتار سطح زیر کشت گلخانه های عنبرآباد در منطقه سبز قرار دارند و با توجه به مصوبات استان به گلخانههایی که در منطقه سبز قرار دارند سوخت تعلق نخواهد گرفت لذا گلخانه دارن عزیز باید نسبت به گازکشی مجموعه خود اقدام کنند.
رئیس شورای کشاورزی شهرستان عنبرآباد در ادامه گفت: در خصوص بیماری مگس مدیترانه ای و آفت سوسک خرمایی متاسفانه دچار ضرر هایی شدیم که ورود جدی جهاد کشاورزی و نهاد های مربوطه را میطلبد تا از ضرر و زیان کشاورزان جلوگیری شود
افشاری پور حرکت در مسیر اصلاح الگوی کشت را گامی موثر برشمرد و گفت : با حرکت به سوی شیوه های نوین کشاورزی شاهد اتفاقات خوبی در حوزه های کشاورزی خواهیم بود.
وی افزود : با توجه به مشکل کمبود و بحران آب شهرستان متاسفانه برداشت آب بیش از آورد اب هست که این موضوع به منزله هشدار جدی در بحث آب است.
افشاری پور گفت : ۹۳ درصد منابع آب شهرستان جهت مصارف کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد
فرماندار عنبرآباد خطوط انتقال آب را از نیاز های اصلی کشاورزان دانست و گفت : با توجه به آبیاری غرقابی باغات متاسفانه شاهد هدررفت آب هستیم و با توجه به خشکسالی های اخیر بسیاری از باغات در حال نابودی اند لذا نیاز به خط انتقال آب در شهرستان بشدت حس میشود
افشاری پور گفت : کشاورزی عنبرآباد با داشتن بیش از ۷۰۰ هزار تن تولیدات کشاورزی در سال باید به سمت بسته بندی های مناسب حرکت کند و از خام فروشی جلوگیری شود.
فرماندار عنبرآباد در پایان گفت : باتوجه به پوشش مناسب بیمه،گلخانه داران نسبت به بیمه کردن سازه گلخانه و محصولات خود اقدام کنند.
به گزارش ترنم ما، در این جلسه کشاورزان مشکلات پیش روی خود برای سال جدید زراعی را بوروکراسی پرداخت تسهیلات،سوخت و عدم نظارت بر قیمت گذاری محصولات کشاورزی را عنوان کردند