به گزارش ترنم ما ، در روزهای سخت کرونا که مردم از یکدیگر بخاطر آن همه گیری فراری و گوشه گیر شده بودند ، فرشته هایی به جنگ با این ویروس محنوس پرداختند ، فرشته های سفید پوشی که در آن زمان به آنها مدافعان سلامت می گفتند .
بخاطر روز پرستار با چندین نفر از مدافعان سلامت جیرفتی به گفتگو نشسته تا از نزدیک با مسائل و مشکلات این قشر زحمت کش و مظلوم آشنا شویم ، در بدو ورود به مراکز درمانی جیرفت آنچه بیش از همه به چشم می آمد ترافیک بالای بیماران و پر بودن تخت های مراکز درمانی جیرفت بود .
پرستاری که گرد خستگی از شیفت و ترافیک بالای بیمارستان روی صورتش نشسته بود ، با اشاره به بیماران منتظر گفت : اگر من یک دقیقه با شما حرف بزنم از درمان بیماران عقب می افتم ؛ فقط بنویس ما تنهاییم .
همراه این پرستار به حرکت داده و به بالین پرستاری رسیدم که با دیدن پرستار لب به دعا باز کرد و پرستار با نگاهی به من گفت : همه دلخوشی ما همین دعای بیماران است .
پرستار خانم دیگری که متوجه گفتگوی ما با همکاران خود شده بود گفت : متاسفانه در روزهای کرونا مسیولین وعده های داده که با گذشت زمان هنوز اکثریت آنها محقق نشده است.
وی در ادامه گفت : ما پرستاران با خدا معامله کرده ایم و هدف ما کسب رضای آن و حفظ جان هموطنان و همشهریان بود .
مدافع سلامت جیرفتی با گلایه از کمبودها افزود : در جنوب استان کرمان با توجه به جمعیت میلیونی شاهد ترافیک مراکز درمانی جیرفت هستیم و ما با دو برابر و گاهی سه برابر ظرفیت بیمارستانی کار می کنیم .
پرستاری با نشان دادن صورت همکار خود گفت : الان به هر کس بگویید این جوان زیر سی سال است باور نمی کند زیرا با شیفت های سنگین و کار کردن بجای چند پرستار بخاطر عدم تحقق چارت جدید بیمارستانی و کمبود نیرو همه ما به چنین روزی افتاده ایم .
خانم پرستاری در حالی اشک هایش را پاک می کرد ، گفت : آیا کسی باور می کند من بخاطر شیفت های سنگین و هر روزه بزرگ شدن فرزندانم را ندیده و حس نکرده ام.
مدافع سلامت جیرفتی گفت : اکثریت ما پرستاران به بیماری های جسمی و خشکی قرنیه دچار شده و کسی هم در سیستم ما را ندیده و حس نمی کند .
این پرستار با گلایه از عدم تحقق برنامه های وزارت بهداشت برای پرستاران گفت : برای هر ۱۵۰ ساعت اضافه کار باید یک حقوق کامل به ما پرستاران پرداخت شود و نظام پرداختی لازم است اصلاح شود .
این پرستار گفت : یکی از مهمترین مشکلات ما کمبود پرستار در سطح کشور و به تبع آن در اینجا هم باعث شده است پرستاران شاغل اضافه کاری اجباری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه حقوق پرستاران رسمی بدون تأخیر پرداخت میشود، ابراز کرد: متاسفانه معمولاً پرداختهایی مثل کارانه و اضافه کاری که از درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی پرداخت میشود با تأخیر های چندین ماهه انجام میشود .
این پرستار هم با گلایه از کمبود پرستار در بیمارستان امام گفت : بر اساس مدل جمعیت، بر اساس هر هزار نفر جمعیت در دنیا دستکم ۳ پرستار باید وجود داشته باشد که مسیولین دانشگاه علوم پزشکی به ما پاسخ دهند در جیرفت که تمام جنوب و گاها مناطقی از استان سیستان و بلوچستان را هم تحت پوشش قرار می دهد ، به ازای جمعیت چند پرستار وجود دارد و ما باید به جای چند پرستار کار کنیم .
آنچه که در گفتگو با این مدافعان مظلوم شنیده و دیده می شد خستگی و فشار کاری مضاعف بر مدافعان سلامت است و مدیران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ، پرستاران را از این خسته تر نخواهید؛ همین و بس