تاریخ : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 22 November , 2024
0
مديرعامل شرکت توزيع برق شمال استان

راه حلی جز همکاری مشترکان با شرکت برق استان کرمان نیست

  • کد خبر : 1681
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۰ - ۹:۲۶
راه حلی جز همکاری مشترکان با شرکت برق استان کرمان نیست
محمد سليماني افزود: تمام تلاش خود را براي ارائه برنامه مدون به خصوص به واحدهاي صنعتي انجام مي شود اما همه مشترکان شرکت برق استان کرمان بايد بدانند در ايام گرم سال چاره اي جز همکاري وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان گفت: تنها راه حل موجود صرفه جویی و همکاری مشترکان با شرکت برق استان کرمان در بخش های مختلف است

قطع برق می تواند به هر خانه یا شغلی وارد شود. تأثیرات این مساله می تواند از ناراحتی های جزئی تا خسارت های بزرگ مالی و حتی خطر تهدید کننده زندگی «برخی بیماران» باشد. در حالیکه اکثر صنایع تا حدی به برق متکی هستند، بعضی از بخش ها به ویژه در زمان قطع برق بسیار متضرر می شوند. تجارت شما چه خرده فروشی باشد، چه تولیدی و خدماتی ، تصور اینکه چگونه هر کارمندی می تواند بدون برق به کار خود ادامه دهد آسان نیست. وقتی برق خاموش می شود، کارمندان نیز اجبارا بیکار می شوند و در اغلب مواقع، این مساله سبب از دست دادن درآمد می شود.

نخستین مشکل صنایع و شهرک‌های صنعتی از زمان شیوع ویروس کرونا تضعیف بنیه مالی واحدها بوده که عدم‌توانایی در پرداخت حقوق، بیمه و مالیات در نتیجه تعدیل نیروی انسانی را در پی داشته است. توقف فروش بعضی از محصولات نیز چالش کرونایی دوم است.

بر این اساس تعطیلی کارگاه‌ها و فروشگاه‌ها و بروز خلل در زنجیره تولید و توزیع در این دوران بسیار محسوس‌تر بوده است. عدم تخصیص منابع مالی نیز چالش سوم را تشکیل داده است. حمایت مالی از واحدهای تولیدی که قصد دارند نیروی کار خود را حفظ کنند از سوی یسیاست‌گذاران انجام نمی‌شود.

اخلال در راهبری و نگهداری شهرک‌های صنعتی توسط شرکت‌های خدماتی به‌دلیل عدم امکان تامین منابع مالی از جمله اخذ شارژ و افزایش هزینه‌های بهداشت، تامین مایحتاج، افزایش هزینه‌های پرسنلی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی یکی از مهم‌ترین تغییراتی است که در این دوران رخ داده است. فرصت‌های کرونایینمی توان منکر شد که کرونا در کنار صدماتی که به شهرک‌ها و نواحی صنعتی وارد کرد منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی نیز شده است.

افزایش قابل توجه تولید مواد شوینده، بهداشتی و ضد عفونی و ماسک، تغییر فعالیت خط تولید واحدهای صنعتی برای مقابله با کرونا، بازگشت واحدهای تعطیل به چرخه تولید برای تولید وسایل بهداشتی و پزشکی از جمله مواد شوینده، ماسک و گان و غیره، افزایش واحدهای تولیدکننده پوشاک در حوزه تولیدگان، ماسک، دستکش یکبار مصرف و ایجاد فرصت‌های صادراتی مواد ضدعفونی و بهداشتی که اکنون با کاهش تقاضا مواجه شده است از جمله این فرصت‌ها بوده‌اند. 

خسارت هایی که قابل جبران نیست یکی از کارگرانی که در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خضرا کرمان مشغول به کار بود می گوید: در شغل ما برق حرف اول را می زند. سعدی اضافه کرد: قطعی برق چندروز قبل باعث از کار افتادن دستگاه ها و خراب شدن مواد داخل دستگاه شد و همین مساله از کارافتادن دستگاه را در پی داشت؛ به شکلی که قابل تعمیر هم نیست و تعویض دستگاه نیز هزینه میلیاردی در بردارد.

وی افزود: وقتی برق قطع می شود تولید هم متوقف می شود و کارفرما پولی برای حقوق دادن ندارد و حقوق اکثر ما به میزان تولید کارگاه بستگی دارد.

مدیر یکی از واحد های تولیدی در شهرک صنعتی هم می گوید: میزان ضایعات بسیار بالا رفته و مواد اولیه در حال از بین رفتن است از سویی کوره ها نیز خراب شده‌اند برخی از دستگاه‌ها نیز به دلیل ماهیت‌شان بعد از هر بار قطعی ۲۴ ساعت زمان برای راه اندازی مجدد نیاز دارند اما بعد از چند ساعت مجدد برق قطع می شود!

محمد شفیعی افزود: ۴۰ تن مواد ذوب شده فقط در کارخانه بنده از بین رفته است و کسی در شرکت برق استان کرمان هم جوابگو نیست.وقتی قطعی برق زندگی کارگران را به خطر می اندازداستان کرمان در دل خود معادن زیادی را جای د اده که قطعی برق باعث تعطیلی کار بسیاری از این معادن نیز شده است.

یک معدن کار در این خصوص می گوید : معادن ذغال سنگ استان بخش زیرزمینی دارند و قطعی برق می تواند زندگی بسیاری از کارگرانی را که در زیرزمین مشغول به کار هستند را خاتمه دهد

زیرا با قطعی برق این افراد نمی توانند به سطح بیایند و چون نبود برق تهویه هوا را نیز مختل می کند افرادی که در این قسمت هستند دچار خفگی و مرگ خواهند شد.

کاظمی ادامه داد: این مساله دغدغه هر روز ماست در حالی که از سوی دیگر قطعی برق اشتغال کارگران را نیز تحت الشعاع خود قر ار داده و تعداد زیادی از آنها که دستمزد بوده اند بیکار شده و یا دستمزدشان کم شده است.

واحد های تولیدی نباید در اولویت قطع زیرساخت ها باشندعضو هیأت ریسه اتاق بازرگانی کرمان گفت: محدودیت های پی در پی قطعی برق نیز دست به دست کرونا داده تا چرخ صنعت کُند شود و اگر این مشکل حل نشود بزودی با مشکل جدی در بخش صنعت روبرو خواهیم شد.

عباس جبالبارزی افزود: با وضعیت فعلی کشور نیازمند تولید هستیم و تعجب آور است که مسوولان به این مشکل نیندیشیده اند.

وی تصریح کرد: زمانی که یک کارفرما در بنگاه خود حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه می کند و قطع برق در دو ماه حدود ۴۰۰ میلیون تومان به تولید این بنگاه تولیدی ضرر می زند، در صورتی که اگر بتواند خوب کار کند، این رقم  سود سالانه واحد تولیدی است.

وی ادامه داد: واحدهای صنعتی در قبال مشتریان تعهداتی دارند و اگر با تاخیر مواجه شود باید جریمه بپردازند. در قانون آمده هنگام کمبود برق، گاز و خدمات مخابرات، واحدهای تولیدی نباید در اولویت قطع زیرساخت قر ار گیرند.

وی ادامه د اد: در سال جاری که با عنوان تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامگذاری شده تاکنون هیچ تغییری نسبت به شرایط قبل از آن در حوزه برق، مالیات، بیمه و… ایجاد نشده است در صورتی که باید تبلور تحقق شعار سال به صورت عینی قابل مشاهده باشد.

وی اظهار کرد: ظاهرا شرکت شهرک های صنعتی با شرکت برق استان کرمان توافق کرده‌اند که برق بین ۵۰ تا ۹۰ درصد واحدهای تولیدی در مواقع لزوم در ساعاتی از روز قطع شود اما آیا حاضرند هزینه پرسنلی واحدهای تولیدی را نیز پرداخت کنند؟ مگر می شود شما تصمیم بگیرید و فعال اقتصادی هزینه را پرداخت کند؟

جبالبارزی، با اشاره به ماده ۲۵ قانون بهبود محیط کسب و کار تصریح کرد: در این قانون آمده در هنگام کمبود برق، گاز و خدمات مخابرات، واحدهای تولیدی نباید دراولویت قطع زیرساخت ها باشند و اگر این اتفاق افتاد صنایع می توانند خسارت های وارد شده برای جبران را اعلام کنند.

نایب رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران در این رابطه اظهار کرد: با قطع روزانه برق، واحدهای صنعتی با خسارت‌های چند صد میلیاردی روبرو می شوند در حالی که کل هزینه برق این واحدها ۲۰ میلیارد تومان نیز نمی شود.

وی ادامه داد: اگر با همین شیوه بخواهیم کار را ادامه دهیم چیزی از تولید باقی نمی ماند و تولیدکنندگان و کارفرمایان نمی توانند به پرسنل خود حقوق بدهند و خانواده‌ها در تامین معیشت خود با مشکل روبرو می شوند.دولت باید خارت صنایع را بپردازد 

رئیس اتاق کرمان نیز در این خصوص گفت: در سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها، انتظار سوق دادن همه امور و بخشنامه ها به سمت کمک به تولید وجود داشت که متاسفانه نه تنها این گونه نبوده بلکه برخی از بخشنامه‌ها مانع جدیدی برای تولید شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه کمبود برق، پیک زدایی و قطعی برق در صنایع چیزی جز خسارت به دنبال ندارد، افزود: خسارت ناشی از قطع برق صنایع برای تامین برق مورد نیاز سایر مصارف، از جیب فعال اقتصادی برداشته می‌شود و باید پرسید چرا تاوان ناهماهنگی در تامین برق را فعالان اقتصادی باید بدهند؟

طبیب زاده، با تاکید بر اینکه وضع موجود باید اصلاح شود، تصریح کرد: عدم حمایت ها و ایجاد مشکل ها تنها مربوط به برق نیست بلکه حتی در زمینه گاز نیز مشکلاتی وجود دارد که با این شیوه به سختی در مسیر تحقق شعار سال پیش خواهیم رفت.راه حلی جز همکاری مشترکان با شرکت برق نیست

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال استان گفت: تنها راه حل موجود صرفه جویی و همکاری مشترکان در بخش های مختلف است.

وی گفت: اگر مشترکان حدود ۲۰۰ وات در روز همکاری کنند ( یعنی به اندازه خاموشی دو لامپ ) حدود ۱۳۰ مگا وات صرفه جویی در کل مصرف مشترکین حاصل می شود و بسیاری از مشکلات کاهش می یابد.

محمد سلیمانی افزود: تمام تلاش خود را برای ارائه برنامه مدون به خصوص به واحدهای صنعتی انجام می شود اما همه مشترکان شرکت برق استان کرمان باید بدانند در ایام گرم سال چاره ای جز همکاری وجود ندارد.

وی ابراز امیدواری کرد با اورهال شدن واحدهای تولید برق در آینده نزدیک مشکل حل شود.حال باید دید طی روزهای آینده برنامه دقیقی در زمینه قطعی ها منتشر می شود یا قطعی ها بنا به روال قبل ادامه خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://taranomma.ir/?p=1681

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


برچسب ها
آب و هوای استان کرمان آمار کرونا در استان کرمان اخبار استان کرمان اخبار حوادث استان کرمان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان استاندار کرمان استانداری کرمان استخدام در نیروی انتظامی اقتصاد امام جمعه جیرفت انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شورای شهر استان کرمان انتقال آب هلیل رود به شهر کرمان ایران جنوب استان کرمان حجت الاسلام میثم تارم امام جمعه جیرفت خطبه های نماز جمعه جیرفت دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان دادگستری استان کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دانشگاه علوم پزشکی کرمان سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان ستاد مقابله با کرونای استان کرمان سردار معروفی فرمانده سپاه  ثارالله شهباز حسن پور نماینده سیرجان و بردسیر شهردار جیرفت شهرداری جیرفت شهرستان عنبرآباد شورای اسلامی شهر جیرفت علی زینی وند فرماندار جیرفت فرمانداری جیرفت فرمانداری عنبرآباد فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان مدارس استان کرمان هادی ربانی هادی ربانی شهردار جیرفت هواشناسی استان کرمان پیش بینی هواشناسی استان کرمان کرونادر استان کرمان کرونا در جیرفت کرونا در کرمان کرونای انگلیسی یزدان افشاری پور