معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان در گفتگو با خبرنگار ترنم ما ،با اشاره به اینکه شهرستان رودبارجنوب به عنوان پایلوت و همچنین نمونه اجرای طرح بادشکن زنده اطراف مزارع در کشور است، گفت: اجرای بادشکن بیولوژیک، باغات و مزارع را از خطر سرمازدگی ، طوفان و مدفون شدن در شن در امان می دارد و ثمر بخشی محصول را بهبود می بخشد.
مهندس سنجری با اشاره به اینکه منطقه جنوب کرمان قطب کشاورزی است و ظرفیت بسیار بالایی برای اجرای طرح بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع و زراعت چوب دارد بر اطلاع رسانی و تشریح کامل مزایا و فواید اجرای این طرح ها برای کشاورزان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه توسعه زراعت چوب فرصتی مغتنم و راهکاری موثر برای احیای جنگلها و جلوگیری از تخریب آنها به شمار میرود بر اهمیت اجرای طرح زراعت چوب در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان تاکید کرد و گفت: از همه کشاورزان عزیز و زحمتکش جنوب کرمان تقاضا داریم در فصل توزیع نهال به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های محل سکونت خود مراجعه نموده و با دریافت نهال رایگان به منظور اجرای بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع مشارکت نمایند.
سنجری در ادامه افزود: در صورت استفاده از گونه های مثمر و چوبده(گز، اکالیپتوس و …) بهره بردار می تواند از مزایای اقتصادی دیگر این طرح نیز بهره مند شود.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان اضافه کرد: ۳۶ هزار مرتع در مناطق بیابانی جنوب کرمان بوده که می بایست بر رویکرد شرایط مناطق بیابانی تهیه طرح یا مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرند
سنجری خبر داد ؛
شهرستان رودبارجنوب پایلوت اجرای طرح بادشکن بیولوژیک اطراف مزارع
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان گفت: اجرای بادشکن بیولوژیک، باغات و مزارع را از خطر سرمازدگی ، طوفان و مدفون شدن در شن در امان می دارد و ثمر بخشی محصول را بهبود می بخشد.
لینک کوتاه : https://taranomma.ir/?p=2531
- ارسال توسط : بنفشه افتخاری
- 680 بازدید
- بدون دیدگاه