احمد بلندنظر در گفتگو با خبرنگاران با بیان مشکلات و کمبودهای جنوب استان کرمان گفت : احیای ستاد راهبردی جنوب استان کرمان با توجه به محرومیت و مشکلات این منطقه یکی از مطالبات مهم مردم و مسئولان است.
وی تسریع در تکمیل طرح های راه شامل بزرگراه جیرفت سه راهی بم، جیرفت – بافت، جیرفت – فاریاب و جیرفت – میانچیل را از دیگر مطالبات در سفر ریاست محترم جمهوری به استان کرمان اعلام کرد.
سرپرست فرمانداری جیرفت به نقش مهم پایانه صادراتی در بخش کشاورزی جنوب کرمان تاکید کرد و خواستار تامین نقدینگی به منظور راه اندازی این پایانه صادراتی محصولات کشاورزی شد.
وی به خشکسالی های اخیر و تامین آب آشامیدنی شهرستان جیرفت اشاره کرد و گفت: ایجاد زیرساخت لازم برای انتقال آب شور از سد جیرفت از دیگر مطالبات مردم در سفر ریاست محترم جمهور است.
بلندنظر، تکمیل بیمارستان ۲۵۸ تختخوابی جیرفت، استقرار ادارات کل آموزش و پرورش، هلال احمر و غیره، تخصیص اعتبار برای مطالعه و ساماندهی رودخانه شور و هلیل و احداث شهرک صنعتی شماره سه را از مطالبات دیگر مردم و مسولان منطقه جنوب کرمان در سفر ریاست محترم جمهوری عنوان کرد.
وی دیگر مطالبات مردم جنوب کرمان را در سفر به استان کرمان شامل تامین نقدینگی برای ایجاد مراکز لجستیک بار، تخصیص اعتبار تکمیل ساخت موزه باستان شناسی جیرفت، ارتقا کیفیت آب آشامیدنی و رفع تنش آبی و تامین آب در حوزه شهری و روستایی، تکمیل پل های سرجاز و احداث پل سوم هلیل به منظور تسهیل در عبور و مرور برشمرد.
سرپرست فرمانداری جیرفت به طرح راه آهن جیرفت – بم اشاره کرد و گفت: امیدواریم در سفر رییس جمهور به استان کرمان تخصیص اعتبار ملی به منظور فعال شدن طرح راه آهن جیرفت سه راهی دارزین انجام شود.
وی به ظرفیت بخش کشاورزی جنوب استان کرمان اشاره کرد و ایجاد مرز هوایی فرودگاه و کارگو (پایانه بین المللی هوایی) به منظور حمل محصولات کشاورزی منطقه از راه هوایی را از دیگر مطالبات کشاورزان جنوب کرمان برشمرد.
وی احداث ۴۰۰ کلاس درس مقاوم در جیرفت، احداث یک باب ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، احداث مجتمع فرهنگی و هنری، تامین تسهیلات بانکی به منظور اجرای لوله کشی داخلی گاز منازل شهروندان، احداث چهار کلانتری و پاسگاه انتظامی و خرید تجهزات را از دیگر مطالبات مردمی در این شهرستان عنوان کرد.
بلندنظر با اشاره به ظرفیت های جیرفت گفت: این شهرستان باتوجه به پهناوری و اقلیم متنوع دارای ظرفیت ها و مزیت های فراوان در بخش های مختلف کشاورزی، صنعت، معدن، گردشگری و میراث فرهنگی بوده و به عنوان دروازه تمدن شرق محسوب می شود.
وی افزود: این شهرستان با ۹ هزار و ۶۵۳ کیلومتر مربع بیش از پنج درصد مساحت استان کرمان را به خود اختصاص داده است.
بلندنظر با بیان اینکه جیرفت دارای پنج شهر، پنج بخش، ۱۵ دهستان و یک هزار و ۲۶۴ روستا و آبادی است خاطرنشان کرد: جمعیت این شهرستان بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵ معادل ۳۰۸ هزار و ۸۵۱ نفر بوده که بیش از ۹ درصد جمعیت این استان را شامل می شود.
نماینده مردم شهرستان های کهنوج، منوجان، فاریاب، قلعه گنج و رودبارجنوب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: خواسته مردم این منطقه برخورداری از ظرفیت های بسیاری در زمینه کشاورزی، معادن و صنعت و احیای ستاد راهبردی جنوب کرمان است.
منصور شکرالهی اظهار داشت: ریاست محترم جمهوری در حکم استاندار کرمان توجه ویژه ای به جنوب کرمان داشته است لذا در سفر وی به کرمان مصوبات خوبی برای جنوب کرمان رقم خواهد خورد.
وی با بیان اینکه استقلال جنوب استان کرمان خواسته مردمان این منطقه است، گفت: یکی از مطالبات تاریخی و اساسی مردم در این منطقه استقلال جنوب کرمان است.