تاریخ : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024
2

شورای ششم شهر جیرفت کدام الگو برای انتخاب شهردار بر می‌‌گزیند؟

  • کد خبر : 1946
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
شورای ششم شهر جیرفت کدام الگو برای انتخاب شهردار بر می‌‌گزیند؟
باید باور داشته باشیم انتخاب شهردار از اختیارات شورای شهر است و اعضا محترم شورا این حق و وظیفه را دارند که هر شخصی را که شایسته شهرداری جیرفت می دانند با اکثریت آراء برای ۴ سال انتخاب کنند و هیچ کس جز اعضا محترم شورای ششم شهر جیرفت ، حق دخالت در کار انتخاب شهردار را ندارد.

باید باور داشته باشیم انتخاب شهردار از اختیارات شورای شهر است و اعضا محترم شورا این حق و وظیفه را دارند که هر شخصی را که شایسته شهرداری جیرفت می دانند با اکثریت آراء برای ۴ سال انتخاب کنند و هیچ کس جز اعضا محترم شورای ششم شهر جیرفت ، حق دخالت در کار انتخاب شهردار را ندارد.

بر اساس تجربه شوراها معمولا در انتخاب شهردار از سه الگو تبعیت می‌کنند:
اول) شهردار لابی ساز، شورای غیر منسجم
شهردار با استفاده از شکاف موجود بین اعضا شورا شهر با لابی کردن با تعدادی از اعضا شورا (نصف + ۱) مدیریت کامل شهرداری را بدون نظارت شورا در دست می گیرد.
به علت عدم انسجام شورا و بالطبع عدم نظارت مالی و پروژه ای بر عملکرد شهرداری، شورا از کارکرد اصلی خود جدا شده و به روزمرگی رو می آورد. این وضعیتی است که ما در دوره ی گذشته به طور خاص در مدیریت شهری جیرفت شاهد بوده‌ایم.
دوم) شهردار کم تجربه، شورای شهرداری
شورای شهر دست به انتخاب شهرداری میزند که تابع محض شورا باشد معمولا این افراد یا کم تجربه و فاقد تخصص در امر شهرسازی اند (بیشتر سیاسی اند) و یا … 
شهردار منتخب به علت عدم شایستگی و تجربه کافی زیر سایه شورا به مدیریت شهرداری می پردازد و مدیریت شهر عملا سلیقه ای و بی برنامه و تحت نفوذ اعضای شورا قرار دارد (بالاخص آن اعضایی که در انتخاب او نقش ویژه تری داشته اند) و دوره مدیریت او به روزمرگی و رقابت بین اعضاء شورا برای پیگیری طرح های منسوب به خود می گذرد.
سوم) شهردار شایسته، شورای کارآمد و منسجم
این الگو بهترین حالت است در این الگو نوع همکاری شهردار و شورا نه در رقابت با هم که با مشارکت و تعامل با هم می باشد.
شهردار عامل اجرایی برنامه های شورا و عضو هشتم شورا می باشد. در این الگو اعضای شورای شهر علیرغم تنوع سلیقه ها در پیگیری برنامه های مدیریت شهری منسجم عمل می‌کنند.
اینکه اعضای شورای ششم در جیرفت از کدام یک از این سه الگو در انتخاب شهردار تبعیت می‌کنند بزودی مشخص می‌شود، گرچه به شخصه برایم از توضیحات سخنگوی شورا در لایو کنارصندل و برخی صحبت‌های دیگر این الگوی انتخاب تقریبا مشخص شده، اما تا زمان انتخاب قطعی شهردار، قضاوتی در این باره نمی‌کنم. 
در پایان، بسیار آرزومندم که شورای جدید از الگوی اول که بسیار برای این شهر خسارت بار بوده عبور کرده و الگوی دوم را نیز انتخاب نکنند، چرا که الگوی دوم را از جهاتی خسارت‌بارتر از الگوی اول میدانم و ان‌شاءالله که با انتخاب الگوی سوم، بهترین حالت از مشارکت و تعامل شورا و شهرداری در این دوره شاهد باشیم.

لینک کوتاه : https://taranomma.ir/?p=1946

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


برچسب ها
آب و هوای استان کرمان آمار کرونا در استان کرمان اخبار استان کرمان اخبار حوادث استان کرمان اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان استاندار کرمان استانداری کرمان استخدام در نیروی انتظامی اقتصاد امام جمعه جیرفت انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شورای شهر استان کرمان انتقال آب هلیل رود به شهر کرمان ایران جنوب استان کرمان حجت الاسلام میثم تارم امام جمعه جیرفت خطبه های نماز جمعه جیرفت دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان دادگستری استان کرمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دانشگاه علوم پزشکی کرمان سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان ستاد مقابله با کرونای استان کرمان سردار معروفی فرمانده سپاه  ثارالله شهباز حسن پور نماینده سیرجان و بردسیر شهردار جیرفت شهرداری جیرفت شهرستان عنبرآباد شورای اسلامی شهر جیرفت علی زینی وند فرماندار جیرفت فرمانداری جیرفت فرمانداری عنبرآباد فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان مدارس استان کرمان هادی ربانی هادی ربانی شهردار جیرفت هواشناسی استان کرمان پیش بینی هواشناسی استان کرمان کرونادر استان کرمان کرونا در جیرفت کرونا در کرمان کرونای انگلیسی یزدان افشاری پور