به گزارش ترنم ما به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، علی باقری در نشست هماندیشی بررسی نحوهی توزیع مناسب و ساماندهی بازار مرغ بیان کرد: «توزیع مرغ از کشتارگاه تا مراکز عرضه در شهر به عهدهی شرکت پشتیبانی امور دام سپرده شده و اتحادیه تعاونی مرغداران و شرکتهای تعاونی مرغداران سراسر استان بهعنوان مباشر این شرکت، توزیع مرغ را به عهده گرفته تا از قاچاق مرغ جلوگیری شود».
وی افزود: «نهادهها حداکثر تا ۱۰ روزاز زمان خرید باید تحویل مرغداری بشود اگر چنانچه این اتفاق نیفتد از سوی مرغداران اطلاعرسانی شود تا پیگیری شود».
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: «تمامی تشکلهای طیور گوشتی شمال استان بایستی به جد وارد چرخهی تولید مرغ شده و زنجیرههای تولید را تشکیل دهند تا سود مراحل مختلف به تولیدکننده نیز برسد».
وی ادامه داد: «پیگیر هستیم تا واحدهایی که فاقد مجوز هستند در صورت امکان بهصورت قانونی مجوزدار شوند تا به چرخهی تولید اضافه شده و تولید افزایش پیدا کند».
باقری گفت: «با معرفی افراد واجد شرایط به وزارتخانه تلاش میکنیم که مجوز برای فعالیت واحدهای جدید اخذ شود تا کمبود تولید را جبران کنیم»
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان از واگذاری توزیع مرغ به شرکت پشتیبانی امور دام بهمنظور جلوگیری از قاچاق مرغ و ساماندهی بازار خبر داد و گفت که پیگیری اخذ مجوز برای واحدهای فاقد مجوز در حال انجام است تا به چرخهی تولید اضافه شوند و تولید افزایش پیدا کند.
به گزارش ترنم ما ، سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان شامل شهرستان های جنوبی استان نمی شود و هفت شهرستان جنوبی دارای سازمان جهادکشاورزی مستقل می باشند